Sta op tegen armoede!

#samen_voor_elkaar

Naast functioneel ook een feestje!

Eigenlijk zou niemand gebruik moeten hoeven maken van een MUP. Menstruatieproducten zouden voor iedereen die dit nodig heeft vrij beschikbaar moeten zijn. Dit is helaas niet zo. Toch gebruik maken van een MUP? Dan vinden wij dat het naast functioneel ook best een feestje mag zijn als je deze  producten dankzij een MUP wel kunt gebruiken. 

Een feestje? Ja, een feestje. 

Wist je dat er heel veel mensen zijn die elke maand afspraken, werk of feestjes moeten afzeggen, omdat ze niet de juiste middelen tot hun beschikking hebben tijdens hun menstruatie. Ze durven de deur niet uit, omdat ze niet goed beschermd zijn tegen het bloedverlies dat ze hebben en besluiten dan alles maar af te zeggen wat er op de agenda staat. 

Het is al vervelend genoeg als je geen geld hebt voor deze producten, dus maak vooral gebruik van onze MUPS en ga lekker aan het werk, ga naar die afspraak of ga uit je dak op dat ene feestje waar je al zo lang naar uitkeek! Het is dus gewoon letterlijk een feestje om deze hygiëneproducten tot je beschikking te hebben en je gewoonweg vrij te kunnen voelen!